150419 XIA ASIA TOUR ENCORE CONCERT

 

Reach

 

나비

 

Out of control

 

Loving you keeps me alive

 

Hello Hello

 

10대 팬에게 팬이된 계기를 묻는 준수

5 thoughts on “150419 XIA ASIA TOUR ENCORE CONCERT

 1. +
  Warning: Missing argument 5 for Add_New_Default_Avatar::get_avatar() in /host/home5/jyjintoday/html/wp-content/plugins/add-new-default-avatar/kl_addnewdefaultavatar.php on line 149 avatar Chassidy says:

  Such a deep anewsr! GD&RVVF

 2. Is it not true that all US military personnel are volunteers? They volunteer to be in the military and, thus, volunteer themselves to be in the war zone, just as this doctor did. Are you suggesting that when the volunteer military personnel are in trouble, just as this doctor was, other military personnel should not risk their lives to rescue them? What is the difference in rescuing a volunteer soldier vs a volunteer civilian? In both cases, you are risking the life of someone's son.

 3. Grade A stuff. I’m unquestionably in your debt.

 4. +
  Warning: Missing argument 5 for Add_New_Default_Avatar::get_avatar() in /host/home5/jyjintoday/html/wp-content/plugins/add-new-default-avatar/kl_addnewdefaultavatar.php on line 149 avatar http://www./ says:

  actually, parameterised isn't a good word there, I mean a general 2D surface has only 2 degrees of freedom, which we may associate with two real numbers or one complex number

 5. Pr: Vaatteissa ja tekstiileissä on usein formaldehydiä. Jos olet huomannut saavasi ärsytys/allergisia oireita myös kosmetiikasta, saattaa hyvin olla, että olet allerginen formaldehydille. Formaldehydin vapauttajat ovat tyypillisiä säilöntäaineita kosmetiikassa ja niitä on todella monissa tuotteissa ja ne esiintyvät useilla eri nimillä. Itselläni todettiin juuri formaldehydi ja formaldehydin vapauttaja allergiat ja niiden myötä on koko peilikaapin sisältö mennyt täysin uusiksi. No mutta positiivista siinä on se, että olen pakotettu lopun elämäni olemaan myrkyttämättä itseäni :)

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.